Причината за освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените

...
Причината за освобождаването на Гергана Алексова е несправяне с поставените
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на НКЖИ: Заплашен съм от същите хора, които изнесоха брифинг за политическото уволнение на Алексова

Причината за освобождението на Гергана Алексова е несправяне с поставените задания, макар голямото предпочитание, което тя имаше и политическата поддръжка, с която разполагаше по време на съдружното държавно управление. Това сподели по време на брифинг инж. Златин Крумов, изпълнителен шеф на НКЖИ.

" Моята роля е да развъртвам компанията и да вардя добре нейния имидж. Никога не сме разрешавали в нашата компания да има корупционни практики и в никакъв случай не ми е било прелестно да бъда заплашван, каквито закани получих през днешния ден. Ако това е цената компанията да работи обикновено и транспарантно, аз съм подготвена да я платя ", сподели още Златин Крумов.

„ НКЖИ остана без горива, без застраховка Трудова акцидент за чиновниците, изясни шефът. И добави, че приема рационално решението на УС. Моята роля е да развъртвам компанията и да запазвам нейния имидж, в никакъв случай не сме разрешавали да има корупционни практики и в никакъв случай не ми е било прелестно да бъда заплашван, каквито закани получих и през днешния ден. И в случай че това е цената компанията да бъде ръководена транспарантно, съм подготвен да я платя. Заплашен съм от същите хора, които изнесоха брифинг за политическото уволняване на Алексова. За това са известени способените органи “, съобщи Златин Крумов.

По-рано Георги Свиленски и Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия оповестиха на брифинг в централата на Българска социалистическа партия, че уволнението на Алексова е било политическо и тя е била на път да " разплете корупционна скица ".
https://www.facebook.com/InformacionnaAgenciaPik/videos/401981598694197
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР