Причината за огнения ад във Враца е късо съединение. Полицията

...
Причината за огнения ад във Враца е късо съединение. Полицията
Коментари Харесай

Късо съединение изпепели Стария пазар във Враца

Причината за огнения пъкъл във Враца е късо съединяване. Полицията излезе с детайлности за опустошителния пожар, който вилня в нощта против Коледа на Стария пазар в града.

Както BulNews.bg първи заяви, пламъците лумнали към 23.20 часа. Подпалила се постройка зад спирката на градския превоз в посока центъра на града. В нея се обитават магазин за артикули за бита и фризьорски салон.

Пламъците бързо се разраснали и обхванали цялата постройка. На мястото неотложно били изпратени два екипа на районната работа за пожарна сигурност и отбрана на популацията, които се борили със стихията, само че вятърът съществено затруднявал работата им, защото непрекъснато се образували нови огнища. В магазина имало бои и разнообразни препарати, които в допълнение подхранвали огъня. Димът се стелел над целия регион и видимостта била лимитирана, електрозахранването било прекратено.

Часове наред огнеборците гасили пожара. Пламъците унищожили целия инвентар на двата търговски обекта.

В момента на мястото текат огледи. Екипи на ЧЕЗ също са в региона и поправят вредите по електропреносната мрежа. Експертите считат, че огънят е тръгнал от фризьорския салон от късо съединяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР