Причината за мораториума за тока е левичарство, а резултатът -

...
Причината за мораториума за тока е левичарство, а резултатът -
Коментари Харесай

Цитат на деня: Причината за мораториума за тока е левичарство, а резултатът - леващина

Причината за мораториума за тока е левичарство, а резултатът - леващина.

Така вицепремиерът в кабинета " Сакскобургготски " Николай Василев разяснява пред Би Ти Ви - " Продължаваме промяната ", " Българска социалистическа партия за България ", " ИТН " и " Демократична България ", да трансформират мораториума за повишението на цените на тока, парното и водата, който бе признат по-малко от 24 часа по-рано. С новото решение от началото на идната година цените ще бъдат замразени на актуалните, като това ще важи до края на март 2022 година С това Народното събрание постанова цени на другояче самостоятелната Комисия за енергийно и водно контролиране (КЕВР), която в първия работен ден на новото държавно управление.

Василев, който беше предлагането на " ИТН " за министър председател при опита им да сформират кабинет след изборите през лятото, беше извънредно сериозен към това решение на депутатите и даже го оприличи като " най-голямата дивотия на ръководството за последните 24 години ".

" Това е моментно лудост на всички парламентарни групи без тази на Движение за права и свободи, което им прави чест. Причината е левичарство, а резултатът - леващина ", добави Василев.

Той въпреки всичко изрази вяра, че настоящето държавно управление ще изкара цялостен мандат. По думите му към този момент се усеща смяна, само че и не се отхвърли от думите си, че министър председателят и вицепремиерът Кирил Петков и Асен Василев са леви ултрапопулисти. Според него концепцията на финансовия министър за по висок предел на обезпечаване е " начало на евентуален риск от бъдещото нарастване на всички налози ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР