Причината за анонсираното напускане на ЦСКА от страна на Гриша

...
Причината за анонсираното напускане на ЦСКА от страна на Гриша
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев: Анонсираното напускане на Ганчев и Инджов от ЦСКА е заради външна политическа намеса

Причината за обявеното овакантяване на ЦСКА от страна на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов не е декларацията на почитателите, а външна политическа интервенция.
Това мнение изрази някогашният футболист на " алените " Стойко Сакалиев пред любителски канал на " армейски " последователи CSKAFAN TV в Youtube. Той изрази мнение, че това е целеустремен опит да се сътвори дисбаланс в самия тим.
 Глас от ЦСКА приказва пред непознато издание за Домусчиев, медиите и неразрешените тематики Глас от ЦСКА приказва пред непознато издание за Домусчиев, медиите и неразрешените тематики
Британският вестник " Сън " разгласява изявление с техническия шеф на ЦСКА Алан Пардю, в което англичанинът споделя за футболната карт...

Сакалиев уточни още, че БФС има потребност от смяна и има вяра, че такава ще се случи. На въпрос дали подмолните играчи ще позволен това да се случи, Сакалиев отговори, че този път няма да съумеят да сложат следващото подставено лице да ръководи.
Както и в страната, по този начин и във футбола, на хората им омръзна да гледат едно и също, едни хора да дефинират кой ще бъде първенеца, да назначават съдии за избрани мачове.
Президентът на Лудогорец си разрешава да прави каквото си желае, тъй като има поддръжката на страната. Вече години наред българския футбол страда поради един тим, счита любимецът на почитателите от бранш Г.
 Лудогорец победи неопределен ЦСКА в дербито за върха Лудогорец победи неопределен ЦСКА в дербито за върха
Лудогорец записа триумф против ЦСКА в дербито за първото място в Първа лига с 1-0. " Червените " записаха най-слабия си дуел от възобновява...
Той показа още и чисто футболните си усещания за загубата на " алените " от Лудогорец и за факторите, които доведоха до нея.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР