Причината за акцията срещу мен е да бъде заменена със

...
Причината за акцията срещу мен е да бъде заменена със
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Не са ми светили ръцете

Причината за акцията против мен е да бъде сменена със длъжностен кмет на име Румен Русев, който сега е заместник-кмет в община "Младост ". Това изясни пред публицисти кметът на "Младост " Десислава Иванчева на влизане в правосъдната зала преди разглеждането на мярката й за неотклонение от Специализирания съд.

Десислава Иванчева дружно със зам.-кметът на "Младост " Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров бяха арестувани при акция на спецпрокуратурата и КПКОНПИ преди дни по направление корупция.

„ Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали и не сме получавали”, акцентира Иванчева.

Тя сподели още, че не знае по какъв начин парите, открити при задържането й в колата, в която се е возила, са попаднали там.

По пръстите й не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а единствено малко в профил на дланта, попаднал инцидентно там, добави тя.

„ Не са ми светили ръцете”, безапелационна беше Иванчева.

Иванчева разкри, че компанията, която е подала сигнала против нея е "Ваклин груп ".

Иванчева сподели още, че не знае по какъв начин парите, открити при задържането й в колата, в която се е возила, са попаднали там. По пръстите й не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а единствено малко в профил на дланта, попаднал инцидентно там, добави тя.

В момента се организира правосъдното съвещание, на което би трябвало да стане ясно каква мярка ще бъде наложена на тримата обвинени.

В прокуратурата не е разпоредена и не се прави каквато и да е инспекция на дейностите на наблюдаващите прокурори и проверяващите органи по досъдебното произвеждане, по което обвинена е кметът на Район Младост – Столична Община - Десислава Иванчева.

Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Изявлението е отговор на запитвания от редица медии, измежду които и Факти.бг .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР