Причината за акцията срещу мен е да бъде заменена със

...
Причината за акцията срещу мен е да бъде заменена със
Коментари Харесай

Десислава Иванчева разкри каква е причината за акцията срещу нея

Причината за акцията против мен е да бъде сменена със длъжностен кмет на име Румен Русев, който сега е зам.-кмет в община " Младост ". Това изясни пред медиите кметът на " Младост " Десислава Иванчева н а влизане в правосъдната зала преди разглеждането на мярката й за неотклонение от Специализирания съд.

Иванчева, зам.-кметът на " Младост " Биляна Петрова , както и Петко Дюлгеров бяха арестувани при акция на спецпрокуратурата и КПКОНПИ преди дни по направление корупция.

По думите на Иванчева компанията, която е подала сигнала против нея, който е довел до интервенцията по задържането й, се споделя " Ваклин Груп ".

Иванчева сподели още, че не знае по какъв начин парите, открити при задържането й в колата, в която се е возила, са попаднали там. По пръстите й не са открити следи от маркера, с който са били белязани парите, а единствено малко в профил на дланта, попаднал инцидентно там, добави тя.

В момента се организира правосъдното съвещание, на което би трябвало да стане ясно каква мярка ще бъде наложена на тримата обвинени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР