Причината - целенасоченото унищожаване на българското млечно животновъдствоЖивотновъдни организации се

...
Причината - целенасоченото унищожаване на българското млечно животновъдствоЖивотновъдни организации се
Коментари Харесай

Животновъди искат оставката на земеделския министър

Причината - целенасоченото заличаване на българското млечно отглеждане на животни

Животновъдни организации се афишират против политиката  на държавното управление в бранша. Според тях целеустремено се унищожава българското млечно отглеждане на животни, предава БНР.

На специфична конференция през днешния ден фермерите ще изяснят проблемите си, ще разгласят съответни оферти на сектора за излизане от рецесията и ще изискат оставката на министъра на земеделието, сподели за " Хоризонт " ръководителят на " Обединени български животновъди " Бойко Синапов.

" Отчайващото състояние в бранша, обвързаната поддръжка се получи една ставка, която е унизителна към бранш " Животновъдство ". 2009 година по тази мярка дотацията, която получаваха фермерите, беше към 190 лева Сега сега се получава 80 лв.. Другото нещо, което подчертаваме в говедовъдството особено, огромните ферми бяха ощетени с помощта " Украйна ".

Другото доста значимо нещо е, че новият стратегически проект е подобен, какъвто си беше сгоден за нашите служители, нашите ръководещите. Не се съобразиха с нашите претенции - по този метод изрично нещата не могат да продължат. Да, настояването на нашия директорски съвет е оставката на министъра Вътев и целия негов кабинет ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР