Причината са нарастващи случаи на коронавирусаРегистрираните новозаразени за денонощие са

...
Причината са нарастващи случаи на коронавирусаРегистрираните новозаразени за денонощие са
Коментари Харесай

Пекин отново под строги ограничения

Причината са възходящи случаи на ковид
Регистрираните новозаразени за денонощие са 49 души

Милиони поданици на Пекин от през днешния ден работят още веднъж от у дома след въвеждането на следващ пакет от ограничения против COVID-19, съобщи Агенция Франс Прес.

От два месеца Китай е изправен пред най-тежката епидемиологична вълна от появяването на първото огнище на болест при започване на 2020 година Въпреки че броят на инфектираните остава дребен в международен мащаб, китайските управляващи ползват прецизно политиката си за “нулев” Коронавирус и вкарват локдаун в цели градове, незабавно щом се появят даже няколко случая.

За последното денонощие в Пекин са регистрирани 49 нови случаи на заразяване с ковид.

След Шанхай - градът с най-голямо население в страната, който е в локдаун от началото на април, от една седмица и Пекин е обект на ограничавания за напредване и доста публични места като заведения за хранене, кафенета, спортни и фитнес зали са затворени.

Днес управляващите ограничиха строго достъпа до услуги, които не са от първа нужда в региона Чаоян - най-гъстонаселения и най-натоварения в столицата, където някои предприятия би трябвало да понижат естествената си работа до 5%.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР