Причината, поради която заминах да уча бе съветът на брат

...
Причината, поради която заминах да уча бе съветът на брат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ицо Хазарта пред Novini.bg: Каузата ми е образованието на децата

Причината, заради която отпътувах да изучавам бе съветът на брат ми да стана част от най-хубавите университети в Съединени американски щати. Кандидатствах за стипендия и сама си избрах университетите. Избрах компетентност Икономика. Реших първо да оказа помощ на личната си страна, а по-късно на други страни. Не ми беше елементарно – подавах стотици CV-та дневно, само че никой не ми се обаждаше, тъй като мислеха, че ще желая доста висока заплата. Затова започнах да оказвам помощ на студенти. Това съобщи някогашният вицепремиер по ефикасното ръководство и претендент за народен представител от „ Продължаваме промяната ”  в полемика на тематика: „ Образование в чужбина-защо? И след това накъде? “, съобщи Novini.bg.

„ След това работех в неправителствения бранш, по-късно в държавната администрация, пробвах да развия и личен бизнес. В България всички пътеки са неотъпкани и ти проправяш пътя напред. България е страната не неограничените благоприятни условия и си заслужава “, счита тя.

„ Аз напуснах зоната си на комфорт, тъй като трябваше да променим България и да създадем нещо положително за нея. Висшето обучение е доста разнородно “, съобщи някогашният министър на образованието и претендент за народен представител акад..

„ Ние имаме доста мощно висше обучение, изключително в сферите на естествените науки, медицината и стопанската система “, акцентира той.

„ Каузата за образованието е моя, тъй като имам вяра, че с него човек става по-добър. Нашият народ е сътворил знамение и то с желанието да е по-образован. Аз като татко на три деца желая да трансформира нещата към по-добро. Конкретно идеята ми е обвързвана с опциите, които имам като народен представител, да се олекотят раниците на децата, да не учат ненужните неща и така нататък, разкри претендентът за народен представител от „ Продължаваме промяната ”  Христо Петров - Ицо Хазарта  Ицо Хазарта Христо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 година в София.     Христо приключва.

„ Аз се срещнах с деца от центровете за настаняване от фамилен вид. Не срещнах от тях дете, което има предпочитание да учи. Това е наклонност и при децата в дребните градове. Смятам, че нашите деца ще се оправят, тъй като имат благоприятни условия, само че тези деца – не. Понякога е нужно доста малко, с цел да промениш ориста на тези деца. Това осмисля активността ми “, показа той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР