Причината, поради която концертът на рапъра Травис Скот беше отменен

...
Причината, поради която концертът на рапъра Травис Скот беше отменен
Коментари Харесай

Травис Скот отмени концерт в Чикаго, тъй като хитовете на частния самолет пречат в Ирландия

Причината, заради която концертът на рапъра Травис Скот беше анулиран в Съединените щати в петък вечер, може да се крие в Ирландия.

Кладенецът -известен звукозаписен продуцент, който е бивше гадже на Кайли Дженър, беше заставен да анулира концерта си в Чикаго, откакто частният му аероплан беше партерен в Ирландия.

Скот трябваше да свири в United Center през Чикаго в петък вечер като част от международното му турне „ Utopia “, въодушевено от неговия албум номер едно със същото име.

След концерт в Детройт във вторник вечерта, Скот отлетя за Саудитска Арабия, където оглави първия ден на музикалния фестивал Soundstorm 2023. Неговият частен аероплан направи спирка за зареждане в Шанън на път за събитието.

Въпреки че не беше допустимо да се удостовери дали рапърът, оглавил класациите, е бил на борда на полета, неговият аероплан Embraer Lineage 1000 дойде през Шанън от Рияд, Саудитска Арабия на спирка за зареждане с гориво към 13:50 ч. в петък, преди да продължи към Съединени американски щати ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР