Причината Обединените патриоти да не явим заедно на Европейските избори

...
Причината Обединените патриоти да не явим заедно на Европейските избори
Коментари Харесай

Десислав Чуколов: Нинова стои като баба пред блока и коментира какво се случва

Причината Обединените патриоти да не явим дружно на Европейските избори е заплатата от 12 000 лв. на месец, която получава един евродепутат. От Вътрешна македонска революционна организация избраха парите пред това да се явим дружно, избраха парите и службата пред концепциите. Това разгласи националният представител от "Атака " Десислав Чуколов в утринния блок на Българска национална телевизия.

,,Някой знае ли какво тъкмо вършат българските евродепутати в Брюксел? Каква да вземем за пример им е позицията по въпроса с онази листовка за любовта измежду учениците? Когато са тук, вървят по студиата и се изясняват, а в Брюксел нищо не правят'', отсече Чуколов.

Депутатът от "Атака " съобщи, че от Обединените патриоти ще предложат да бъде поправено възнаграждението на тези народни представители, които не вземат участие в съвещанията на Народното събрание.

,,В момента депутат, който не се явява на работа, може да получи над 1000 лв., което би трябвало да бъде променено'', добави той.

Десислав Чуколов изрази и мнение във връзка казаното от Корнелия Нинова, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са същинският поддръжник на ръководството.

,,Нормално е Нинова да приказва по този начин, въпреки всичко тя е в съпротива, влече я описателното слово и това е нейно право. Но тя стои като баба пред блока и разяснява какво случва като в кварталния "Фейсбук ". Това, което мога да кажа, е, че Движение за права и свободи са 4-та политическа мощ, а Обединени патриоти са 3-та политическа сила'', приключи Чуколов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР