Причината е тривиална. Лош бизнес план на Дългия, липса на

...
Причината е тривиална. Лош бизнес план на Дългия, липса на
Коментари Харесай

Мрачна прогноза! Кабеларката на Дългия ще хлопне кепенци след Нова година

Причината е тривиална. Лош бизнес проект на Дългия, липса на доходи от реклама, недостиг на рейтингови излъчвания. Разочарованието на Слави и екипа му е голямо, тъй като техните проекти за вълна от зажадняла публика нe се сбъднаха. Очакванията за мощна публицистика се стопиха в обичайна халтура, с която Слави залива ефира. Само песни и изтъркани скечове по три часа на вечер рейтинг не вършат.

Дори повярвалите в бъдещата партия на шоумена от Учин дол са като попарени. Вместо следствия против министри на ГЕРБ и даже офанзива против самия Борисов и вместо качествена публицистика, Слави заля кабеларката си с тъпи смехории и плоски вицове.

Бюджетът от 300-400 хиляди на месец не се връзва с нулевите доходи от реклама. Първите освободени ще бъдат обичаните балерини на Слави, а след тях сценаристите. Дарените пари от олигарси за старта на малкия екран с посредничеството на социолозите -пиари Кънчо Стойчев и Андрей Райчев (5 милиона лева) бързо се стопяват.

Избори не се обрисуват на хоризонта, а без хрумвания и шумни кавги спихва и партията “Няма такава държава”. Чести посетители в Шоуто на Слави са метреси и любовници на олигарси, които си вършат на ниска цена пиар против дребни суми от порядъка на 5-10 хиляди лв.. Принципът “кой какъв брой даде” в допълнение срина упованията на взискателната публика. 7/8 няма нищо общо с времената на БТВ.

А без народен ефир и смешките на Слави не са същите. След началото на 2020 Дългия ще възобнови концертите и кръчмарската активност, с цел да попълни отънелия джоб на КуКу бенд. Той остава единствената конвертируема стока в портфолиото на Слави.

Телевизията даже няма да разгласи формален банкрут, тъй като тя по този начин и започва като хората с цялостна 24-часова стратегия. Не е ясно и на коя офшорка ще бъдат записани загубите, написа BNews.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР