Причината е прекомерното гадене, което съпътства първите месеци от очакването

...
Причината е прекомерното гадене, което съпътства първите месеци от очакването
Коментари Харесай

Извънредна Информация От Бъкингамския Дворец! Всичко Живо Впери Взор! Кейт Мидълтън Е

Причината е несъразмерното гадене, което съпътства първите месеци от упованието на детето. Поради това тя пропусна и първия образователен ден на принц Джордж.

Съпругът ѝ принц Уилям показа в Ливърпул, че тя се оправя добре с неразположенията, оповестяват от " Дарик ". Предполага се, че новото кралско бебе ще се роди през март идната година.

Междувременно Катрин направи своята първа интернет изява след формалното известие за бременността ѝ. Тя е лице на организация, която работи за психологичното здраве на децата. Кейт прикани родителите да предизвикват децата си да споделят възприятията и страстите си, както и да демонстрират схващане към тях.

„ Като родители ние всички желаеме нашите деца да имат допустимо най-хубавото начало на живота “, показва херцогинята. Тя споделя, че се усеща горда от обстоятелството, че поддържа акцията, която демонстрира на родителите по какъв начин да оказват помощ на децата си да показват възприятията си, да реагират съответно в редица обстановки и да предотвратяват разнообразни проблеми.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР