Причината е издадена от РЗИ-Ловеч заповед за въвеждане на по-строги

...
Причината е издадена от РЗИ-Ловеч заповед за въвеждане на по-строги
Коментари Харесай

Самодейци и членове на читалища излязоха на протест в Ловеч

Причината е издадена от РЗИ-Ловеч заповед за въвеждане на по-строги нови ограничения поради нараствания брой на инфектирани от ковид в област Ловеч.

Самодейците стачкуваха пред постройката на РЗИ и регионалната администрация с искане ограниченията да са идентични за всички. Те считат, че по-строгите ограничения са дискриминационни.

" Няма човек от Областния спешен щаб и негови чиновници подчинени, който да е пристигнал в нашите репетиционни зали и да е ревизирал ние тъкмо по какъв начин работим, при какви условия, какъв брой деца, възрастни влизат дневно, през какъв брой време, каква е дезинфекцията. Т. е. ние сме пострадали от нарушаването на ограниченията на други хора. Това към този момент е прекачване на виновността от едни на нас ", сподели Кристиян Костов, ръководител на НЧ „ Бяла Анаста”-Ловеч.

" Ние ще изчакаме утрешното изказване на Националния действен щаб, тъй като ще има мнение за цялата страна и по-късно ще преценим какви ще бъдат последващите дейности ", съобщи доктор Росица Милчева, зам.-директор на РЗИ-Ловеч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР