Причината е, че болшинството от феновете на Вип Брадър 2017

...
Причината е, че болшинството от феновете на Вип Брадър 2017
Коментари Харесай

Любимецът На Зрителите Напусна Вип Брадър Тази Вечер!

Причината е, че болшинството от почитателите на Вип Брадър 2017 се надяваха тази, която ще напусне, да бъде Джулиана Гани. Силиконовата хубавица в последно време не стопира да вбесява феновете с безконечното си мрънкане, насосване и коментиране на всеки от съквартирантите.

Като типичната селска клюкарка, русокоската е на всяка гозба мерудия. Но освен не се усеща, а даже се осмели да нагруби Маргарита Хранова, която просто й направи забележка за държанието й.

„ Джулиана обаче ще остане, тъй като подготвя към още много кавги и пререкания в Къщата. Ще си тръгне Алфредо Торес. Неговата роля към този момент е изчерпана и няма по какъв начин да се развие повече. Знаем, че той е един мирен и добър човек, който нито ще обиди някого, нито ще провокира скандал “, разясняват източниците, написа Разкрития.ком.

Тази вечер потребителите най-вече стискат палци на Тото от СкандаУ и на огромната Марги Хранова. За които са безапелационни, че би трябвало да останат в шоуто непременно. Ще стане ли в действителност по този начин, следва да разберем в случай че гледаме следващия епизод на формата по Нова телевизия.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР