Причината да се вълнуваме от предстоящия трети сезон на Белият

...
Причината да се вълнуваме от предстоящия трети сезон на Белият
Коментари Харесай

Какво ни очаква в Белият лотос в Тайланд

Причината да се вълнуваме от идния трети сезон на " Белият лотос " не е една. Сериалът на Майк Уайт се оказа едно от най-свежите попълнения в програмата на Мах, а в новите епизоди ни чака и българско присъединяване в лицето на Юлиан Костов.
 Юлиан Костов влиза в
Българинът, който ще взе участие в трети сезон на " Белият лотос "

Браво на Юлиан Костов

Снимките започнаха преди няколко седмици в Тайланд, а към този момент получаваме и първи взор към протичащото се там... Макар и всекидневен. В Instagram профила на Сам Нивола, който също е в актьорския състав на трети сезон, откриваме няколко фотоси от азиатската страна.

На тях са Патрик Шварценегер и Сара Катрин Хук, които също бяха оповестени като участващи в новите епизоди. Там обаче е Айрис Апатоу, чието име досега не е публично в актьорския състав.

Виждаме всички тях да се забавляват на яхта, както и на фамозния залив Мая Бей, станал прочут от кино лентата " Плажът ". Дали обаче фрагментите са направени през свободното от фотоси време или са част от сериала не е ясно.

Припомняме, че трети сезон на ще се развива в Тайланд и концептуално ще реалокира фокуса от парите в първи сезон и секса във втори към гибелта, и какво идва с нея. В актьорския състав са още Наташа Ротуел, Кари Куун, Лесли Биб, Мишел Монахън, Паркър Поузи, Джейсън Айзъкс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР