Причината, че това правителство си отива и в рамките на

...
Причината, че това правителство си отива и в рамките на
Коментари Харесай

Москов: Ако руският дипломат го няма, за БСП да е в управлението губи смисъл

Причината, че това държавно управление си отива и в границите на този парламент не може да има последващо е в порочния темперамент на зачатието на тези неща, с идеологически съперници. Това сподели в BTV „ Тази заран “ Петър Москов, ръководител на партия КОД и някогашен министър на опазването на здравето. Според него българската вътрешна политика не може да бъде функционалност на това дали един посланик е или не е на територията на България.



Другото значи безапелационна връзка и взаимозависимост. Функция сред това дали съветският посланик е тук и това дали Българска социалистическа партия е в ръководството. Ако съветският посланик го няма, за Българска социалистическа партия да е в ръководството губи смисъл. Така наподобява и по този начин е, единствено че това не би трябвало да си го споделяме на седмия месец, а трябваше да я ясно на всички преди този момент, разяснява Москов.

Диагнозата ми е невъзможност, обърканост. Характеристиките на тази невъзможност са това, че в този парламент не може да има свястно болшинство. В идващия парламент, който се задава след изборите, още веднъж няма вероятност за ясна отговорност и за явен дневен ред на обществото. Това е обърканост, която води до терзание, страхове и омерзение у хората, счита някогашният здравен министър.

След като сложи диагноза, той даде и решение за нея.

Лечението е едно – да променим метода, по който се държим до момента. Решението е огромно синьо обединяване. Сега сме разпръснати на части във взаимни обвинявания и вътрешна битка. Трябва да се осъзнаем и да намерим пътя си един към различен, сподели Петър Москов.

Той насочи апел към Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Бойко Борисов и водачите на извънпарламентарните партии и неправителствени организации, за които десен и европейски път на България не са кухи изречения.

Противоотровата на безпътицата, в която ни вкара посткомунистическата олигархия на България, е мощен десен съюз, безапелационен бе Москов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР