Прически за пълно лице: как визуално да направите лице по-елегантно

...
Прически за пълно лице: как визуално да направите лице по-елегантно
Коментари Харесай

Стилни прически за пълно лице: 14 ефективни опции

Прически за цялостно лице: по какъв начин образно да извършите лице по-елегантно и по-младо?

Прическата може да разкраси лицето ви, да поправя и показа добродетелите на съвсем всяко лице. Например, тя има силата да направи едно лице по-елегантно, а зрялото  лице – по-младо. Как да реализираме това?

1.

2. 

3.

На първо място, стилистите предлагат да се обърне внимание на прическите, които основават размер в региона на короната. Обемът дърпа лицето образно, само че гладките кичури не са в положение да реализират това. Ето за какво е по-добре да откажете прави прически в интерес на въздушните прически.

4. 

5.

6.

7.

8.

Асиметрията работи добре, само че раздялата в центъра и тежкият бретон може да съсипе обстановката. Средната дължина е най-хубавото решение в тази обстановка.

1. Рошавд прическа

Тази прическа е идеална за цялостно лице, тя е умерено обемна, придава на външния тип женственост ипривлекателност. Ако желаете да изглеждате изискан, пробвайте тази алтернатива.

9.

2. Боб

Две техники, комбинирани в едно, могат да основат същинско знамение. Боб-кола образно стеснява овала, правейки го по-изискан,. А самият облик ще се окаже доста моден и експресивен.

10. 

3. Стълба

Стъпковите прически са различен моден метод да покажете лицето си от по-добра вероятност. Тази прическа ще ви помогне да  изглеждате  по-млада и по-правилна във връзка с пропорциите. Пухкавите бузи ще се скрият, а скулите ще станат по-изразителни.

11. 

4. Каскада

Чудесен вид за междинна дължина на косата, заобленото лице ще стане по-удължено. Многослойните прически могат да бъдат завършени по разнообразни способи, тъй че каскадата няма да ви отегчи.

12. 

13.

14.

Прически за междинна коса – най-хубавият избор за зрели дами с цялостно лице. Трансформирайте се и изглеждайте необикновено – в никакъв случай не е късно

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР