Прическата на жената е много важно нещо. Това бе първото

...
Прическата на жената е много важно нещо. Това бе първото
Коментари Харесай

Русо гладно няма - битката за София

Прическата на дамата е доста значимо нещо. Това бе първото нещо, което научихме през първия ден от конфликта сред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. Темата стана водеща след изявление на премиера във връзка опитите на слугинажен уебсайт да рови къде и против каква сума Манолова си прави прическите.
От думите на Борисов стана ясно също, че Менда Стоянова от ГЕРБ е с мазна коса, а мачлетата за премиера са това, което са прическите за първите дами в партията му. Той самият се подстригвал самичък, тъй като нямало доста за подстригване…

Така с смешки и закачки стартира конкуренцията за София. Те обаче не съумяха да прикрият напрежението. Борисов не се стърпя и акцентира, че в ГЕРБ желали да отмъстят на Манолова за абсурда „ Костинброд “, само че той ги възпрял. Каза още, че „ на Мая съм помагал повече, в сравнение с да Данчето Фандъкова “. Възниква въпрос: Защо го е правил? Защо Мая му е била по-скъпа от Данчето? И в случай че и е помагал до момента, какво му пречи да продължи да го прави и в случай че тя стане кмет?

Още не знаем с какъв екип ще води война Фандъкова за трети мандат, само че този на Манолова към този момент е на сцената. Прави усещане наличието на хора, свързани с царската партия Национална движение „Симеон Втори". „ Жълтите “ обаче претърпяха няколко изборни неуспеха и планът на Симеон (и кукловодите зад него) се сви до микроскопична субстанция в политическата лаборатория. Колко сила могат да вдъхнат такива хора на Манолова - следва да забележим. Оптимизмът ще е пресилен… Българска социалистическа партия нямат различен вид, с изключение на да поддържат своята съпартийка. Дали с омерзение или без, не е от огромно значение. Да не забравяме, че те се провалиха с две мощни кандидатури – на финансиста Стоян Александров и тази на Татяна Дончева. Силни персони, само че слаба, неугледна поддръжка. Дали този път Корнелия Нинова ще успее да убеди своите, че успеха ще е подем, а неуспехът – мъчителна гибел?

ГЕРБ не са в по-добра позиция. Загубата на София ще е тъмен неуспех в доста връзки. Най-вече в психично, тъй като Цветан Цветанов ще е натрил носовете на съперниците си в партията. Не се заблуждавайте, че и той, и тези като него в ГЕРБ, боравят с възвишени категории и цивилизационни полезности. Става дума за самолюбие до егоизъм, власт и възмездие. Трите движещи претекста на партийния службогонец. Борисов е наясно, по тази причина кандидатурата на Манолова го нервира. Освен това знае, че настроенията против Фандъкова в София са съществено затруднение пред успеха. Знае също и за какво е по този начин, само че не може да се изправи против задкулисието. Самото задкулисие към този момент може да е заложило на стилната прическа на Мая Манолова. Фандъкова ще замине я дипломат, я на някой различен почетен пост.

Кукловодите и Манолова се познават от дълго време. Може и да намерят общ език.

Не са за подценяване и другите претенденти - на „ Да, България “ арх. Борислав Игнатов, на Спаси София Борис Бонев и някогашната кметица на „ Младост “ Десислава Иванчева. Всеки от тях ще вземе своя дял от протестния избор.

На това разчита Борисов, който познава обстановката в София. Освен това умее да подписва покупко-продажби и да убеждава партийни водачи да му пристанат. Те не се и дърпат много…

Известен фризьор стана малко по-известен тъй като даде експертно мнение за прическите на Манолова и Фандъкова. Даде съвет на лидерката на Българска социалистическа партия да омекоти черния цвят – оказа се, че към този момент го е направила.

Жените в политиката поставят съществени грижи за косите си. Човешко е да си суетлив. Но това е лесната част. Трудната е умеенето да се съчетаят косата с опциите.

Доли Партън беше споделила в едно изявление: Надявам се, че хората въпреки всичко са наясно, че под косата има мозък, а зад гърдите – сърце.

В България има различен лаф: Русо гладно няма.

Коафьорът сподели, че било фешън в този момент късо и русо. Хубаво, няма ли най-накрая на мода да пристигна заслужено и некорумпирано?

Борис Петков
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР