Прическата е един от най-важните елементи във визията на всяка

...
Прическата е един от най-важните елементи във визията на всяка
Коментари Харесай

8 модерни прически за пролет/лято 2022

Прическата е един от най-важните детайли във визията на всяка жена. Каква да изберете? Най-важното е да се съобразите с вида коса, с която сте се родили. Важно е прическата да е лесна за поддържане изключително в случай че в всекидневието нямате задоволително време, което да ѝ отделяте. Именно този принцип следват и настоящите трендове при косите. Вижте 8-те най-модерни прически за пролет/лято 2022.
С обич към естествената текстура на косата
През последните години все по-често се приказва за естествена хубост. А тази наклонност отразява точно това. Научете повече за натуралната текстура на косата си. Не се борете с нея, а я подчертайте . Ако косата ви е къдрава, усвоете по какъв начин да оформяте безупречно къдриците. Ако е права, вижте коя дължина ви подхожда най-вече и така нататък За да се улесните в процеса, използвайте подобаваща козметика. Тя улеснява стилизирането и се грижи за текстурата на косата.

 С обич към естествената текстура на косата

Прически фасул
След малко неявяване от трендовете, прическата фасул се завръща с гръм и тропот като една от най-популярните за сезона. Подходяща е най-вече за прави коси. Най-актуална е дължина към средата на шията.

 прически фасул

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР