Прическата е един от най-важните елементи на женствения и стилен

...
Прическата е един от най-важните елементи на женствения и стилен
Коментари Харесай

10 трика за косата, които спестяват пари и ви помагат да изглеждате добре.

Прическата е един от най-важните детайли на женствения и моден външен тип. Само в този момент, за жалост, постоянно основаването на къдрици изисква доста време, което въобще нямаме. Но не се обезсърчавайте – има потвърдени способи да ви оказват помощ да се справите с тази задача просто и бързо.

1. Как мога да основа разнообразни къдрици

Мнозина даже не се замислят за това, само че се оказва, че къдриците могат да бъдат моделирани по напълно разнообразни способи – според от техниката на къдрене на косата се получават и разнообразни къдрици.

2. Как да извършите съвършен “страничен ” бретон

За да извършите бретон, не е належащо да режете косата. С помощта на сешоар и гребен направете прическата, както е показано на фотосите нагоре.

3. Как сами да отрежете косата си

Ако желаете да отрежете краища, не е належащо да посещавате салона всякога. Достатъчно е да извършите опашката на равнището на челото (вижте снимките) и да я фиксирате с друга еластична лента на равнището, на което планирате да подстрижете косата.

4. Най-добрият метод да къдрите косата

Ако извършите къдрици, тогава те се оказват по-естествени, в сравнение с в случай че навиете на преса. Просто поставете косата, завъртете я на 180 ° и незабавно започнете да се движите надолу.

5. Как да помогнем на къдриците да устоят по-дълго

Колкото по-близо до корена започнете да къдрите къдря, толкоз по-дълго ще продължи вашата прическа. Нанесете лак върху къдриците и прическата е подготвена.

6. Как бързо да получите вълнообразни кичури

Ако желаете да получите вълнообразна коса, просто направете няколко плитки и постепенно преминете върху тях с преса. Фиксирайте прическата с лак. Този способ ще сътвори естествени талази върху косата, които не престават през целия ден.

7. Как да извършите вкъщи

За да извършите всекидневен сушеар, пробвайте този елементарен способ. Вземете тъничък кичур коса и го завъртете към пръста си. Фиксирайте получената серпантина с преса за коса.

8. Използвайте четка за мигли, с цел да оформите палавата коса

Неподправени кичури коса, които се избиват от прическата, или електрифицирана коса, могат да се приведат в ред с четка за мигли и лак

9. Използвайте лак

За да запазите фибите на косата си по-добре, просто ги поръсете със спрей за коса или изсъхнал шампоан.

10. Използвайте мокри кърпички за грижа за косата

Можете да премахнете електрификацията от косата със суха или мокра забрадка. Сложете го на гребена и постепенно преминете през косата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР