Прибраха на топло двойка от Враца, участвала в екшън след

...
Прибраха на топло двойка от Враца, участвала в екшън след
Коментари Харесай

Див екшън: Ченгета задържаха двойка от Враца, участвала в бой след купон във Вършец

Прибраха на топло двойка от Враца, взела участие в екшън след празненство във Вършец, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Случаят е от през вчерашния ден. В 19.32 часа. в дежурната част на полицейското ръководство в Берковица постъпил сигнал за скандал. Обадилият се декларирал, че устните свади прераснали в сборичкване, а екшънът се разиграва в частен дом в местността „ Редежо “ в кв. „ Заножене “. 
Пристигналият на място полицейски автопатрул открил, че в резултат на удар със стъклена бутилка по главата е потърпевш 61-годишен локален гражданин. По данни на извиканите на място чиновници от локалния Филиал за незабавна помощ, мъжът изпаднал в комоцио, като били налице и данни за счупена лицева кост. 
Като причинител на побоя чиновниците открили 42-годишен рецидивист от Враца, който гостувал на потърпевшия дружно с 41-годишна жена, с която живеел на фамилни начала. С полицейска заповед на 42-годишния е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. В хода на работата по изясняване на случая 41-годишната жена отказала да извърши полицейско предписание, заради което тя също е арестувана за период от 24 часа по ЗМВР. 
По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 129, алинея 2 по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс. 

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР