Приблизително 900 служители на тайните служби на САЩ са дали

...
Приблизително 900 служители на тайните служби на САЩ са дали
Коментари Харесай

Около 900 души от тайните служби на САЩ са позитивни за коронавирус

Приблизително 900 чиновници на тайните служби на Съединени американски щати са дали позитивни проби за ковид, сочат държавните регистри.

Асошиейтед прес оповестява, че записите на тайните служби, получени от държавна група за надзор, демонстрират, че сред 1 март 2020 година и 9 март 2021 година 881 души от листата със чиновници на организацията са диагностицирани с Covid-19.
 Косово позволи сватбите и абитуриентските балове Косово позволи сватбите и абитуриентските балове
Правителството на Косово гласоподава през днешния ден нови антиковид ограничения, според които към този момент се позволява организирането на сватби и други фамилни т...

Документите са получени от Граждани за отговорност и нравственос във Вашингтон (CREW) на съображение Закона за независимост на информацията. Те на тези, които са дали позитивни резултати. Но повече от половината – 477, са работили в отдела за специфични сътрудници, който дава отговор за отбраната на президента и вицепрезидента, както и на фамилиите им и на други държавни чиновници.

CREW означи, че администрацията на Тръмп е подхванала дейности, с които е изложила на риск чиновниците на тайните служби, само че не е могла да ревизира директната връзка с вероятни инфекции, защото самоличността на инфектираните остава загадка.

След като президентът Доналд Тръмп се болести с Covid-19, той продължи да се движи с президентския си автомобил, до момента в който личният състав на тайните служби го вози и пази. Бившият президент организира също поредност от огромни манифестации и събития, макар рестриктивните мерки за обществени събирания. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР