Приблизително 1/3 от живота ни преминава в сън, което се

...
Приблизително 1/3 от живота ни преминава в сън, което се
Коментари Харесай

Как да подобрим съня си?

Приблизително 1/3 от живота ни минава в сън, което се равнява на към 25 години от нашия живот. Всички знаем какъв брой е значим сънят, само че доста постоянно го подценяваме, а неговата липсва или не задоволително положителното му качество може да докара до редица затруднения.

Изследванията демонстрират, че хората, които страдат от хронично недоспиване или пък прекалено спане, са мощно предразположени към неочаквана гибел. Умората и неналичието на сън постоянно са по-големи причинители на пътни произшествия, в сравнение с даже използването на алкохол.

Качественият сън ни оказва помощ да сме по-фокусирани, по-силни и по-здрави. Затова е доста значимо да променим навиците си по този начин, че да си набираме добър сън постоянно.

Как може да подобрим съня си? Ето три доста значими съвета, които би трябвало да съблюдаваме:

Изберете първокласен матрак.

От първостепенно значение е да изберем верния матрак и възглавница. Разликата е голяма, когато спим на първокласен матрак. Да избереш верния матрак постоянно е сложна задача, само че революциите на пазара на матраци непрекъснато ни изненадват. Такъв образец е масажиращият матрак GreenFabric " Събуди се здрав! "  на, който актрисата Стефания Колева употребява и горещо предлага. По-надолу може да разберете за какво.
 матрак
Стремете се да си лягате едновременно всяка вечер.

Това ще ви построи здравословен табиет, тялото ще знае по кое време идва времето за сън и ще се чувствате доста по-пълноценно и отпочинали, в случай че съумеете да спазвате еднакъв график за лягане.

Не прекалявайте с храната преди сън.

Хубаво е най-малко два часа преди сън да сте завършили с яденето. Обилните и разточителни вечери постоянно оказват доста отрицателно въздействие върху организма и по-късно пречат на спокойния сън.

Какъв матрак да изберем?

Обръщаме внимание на едно ново попълнение на пазара -  матракът GreenFabric " Събуди се здрав! "  на. Интересното при него е, че той е масажиращ, с две лица, подобаващ както за лятото, по този начин и за зимата. Осемте му броя вградени масажиращи апарата се ръководят от отдалечено с голям брой масажни стратегии, зонови разтривки и вибрационни точкови разтривки. С подобен матрак ще спите на облак, а не на легло. Сред другите плюсове е и това, че матракът е антибактериален и антиалергичен, направен от първокласен профилиран 3D плат в профил, създаващ проветривост и непозволяващ задържането на влага, бактерии и акари. Повече за матрака може да научите.

Ако желаете да се сдобиете с новаторски матрак като този, включете се в играта на и ТВ Бутик. Един от всички, попълнили формата за присъединяване до 13 ноември, ще завоюва матрака GreenFabric " Събуди се здрав! "  на ТВ Бутик.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР