Приближени до него споделят, че от години посещава една ясновидка

...
Приближени до него споделят, че от години посещава една ясновидка
Коментари Харесай

Истинската Причина За Всички Беди В Живота На Веско Маринов Се Пази В Пълна Тайна! За Ужас На Всички Любимият Певец Е

Приближени до него споделят, че от години посещава една ясновидка от кв. „ Надежда “, на която има вяра извънредно доста.

Тя му предсказала, че има черна магия. Заклинанието е за разлъка с сътрудниците в живота му.

Ясновидката посъветвала естрадния реализатор да не обявява толкоз с персоналния си живот, защото към него било цялостно с доста завистници.

Забраната за шерване на протичащото се в персоналния му живот важала, до момента в който не се скапе магията. За развалянето й ясновидката разчита на специфичните паранормални процедури. Те включват освен молебствия, само че и потреблението на билкови отвари.

Очевидно артистът от Плоски Тръмбеш е приел съществено предизвестията й, защото пази зорко новата си обич от хорските очи.

Междувременно той дал на новата си половинка ключа от един от първокласните си жилища. Имотът се намира в кв. „ Кръстова вада “. Но двамата влизали постоянно поотделно в него поради страха си, че може да бъдат снимани от папараци.

Веселин Маринова решил да се обърне към врачката след поредицата от неуспехи в персоналния му живот. След случилото се сред него и Веселина, той си заречен, че този път ще извърши прецизно заръките на врачката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР