Приближавайки пенсионна възраст, съпругът на Ани Цолова Васил Мичев е

...
Приближавайки пенсионна възраст, съпругът на Ани Цолова Васил Мичев е
Коментари Харесай

Ани Цолова изуми всички, ето какво направи с мъжа си

Приближавайки пенсионна възраст, брачният партньор на Ани Цолова Васил Мичев е помислил за стажа си и към този момент се води на работа.

След като напусна позицията си на оператор в Би Ти Ви и изкара няколко години у дома, мъжът на журналистката се е върнал в сектора, само че не в някоя медия, а във компанията на жена си. Васил към този момент се води съучастник и шеф на " Говори, с цел да те видят ", сдружение, което Цолова основа откакто напусна Нова ТВ.

Вече година някогашната водеща на " Здравей, България " провежда семинари и образования в областта на публицистиката и основава рекламни кампаниии видеа за компании от разнообразни сфери на бизнеса у нас. Мъжът й Васил бил нейната дясна ръка точно в снимането на някои от плановете.

Малко прочут факт е, че брачният партньор на Цолова в действителност е с 15 години по-възрастен от нея. Наскоро Мичев чествал рожден ден и подкарал 60-та си година. Новото професионално начинание и това, че жена му прекарва доста повече време у дома, тъй като не става по тъмни зори и не е изнервена от отмалялост, се отразили добре и подмладяващо на оператора.

Той е измършавял доста и от биреното му коремче няма и помен. Прошарената си коса пък Мичев към този момент носи с подстрижка нула номер, с цел да не му личат годините. След няколко сложни интервала в брака си, Цолова най-сетне изживява интервал на подем в връзките си с Васил.

Операторът към този момент не ревнувал журналистката, тъй като и вкъщи, и на работа, са нон стоп дружно. Очевидно това, че си вадят хляба вкъщи, през фамилната компания, не е проблем за бюджета им, въпреки за предходната година Ани да е отчела единствено 3 хиляди лв. доходи от бизнеса си. Сега обаче получила финансова инжекция от взаимната си работа с огромни вериги хранителни магазини и няколко представителства на скъпи коли у нас, предават от Ретро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР