Прибирането след дългия уикенд вече започна, а с него -

...
Прибирането след дългия уикенд вече започна, а с него -
Коментари Харесай

Изнервени шофьори и опасни маневри по време на голямото прибиране

Прибирането след дългия уикенд към този момент стартира, а с него - и рисковите обстановки на пътя. Трафикът по пътищата е натоварен, а изнервени водачи прибягват до рискови маневри, написа TrafficNews.bg, базирайки се на пътуващи по аутобана, станали очевидци на най-малко три предпоставки за случай в границите на тридесетина минути.

Те са създали и видео, снимано в обедните часове на вчерашния ден на Автомагистрала " Тракия ", в посока София.

Както се вижда от клипа, водачите всеобщо прибягват до изпреварване, без да подадат мигач и без да спазят задоволителна отдалеченост. Още повече, едно от сниманите возила се движи известно време с включен десен мигач, преди лидерът да реши да подаде газ, с цел да се " шмугне " в изпреварващата лента.

Впечатление прави и държанието на водачите във въпросната лента, които явно не я употребяват като изпреварваща. Само по себе си, това основава предпоставки за рискови нарушавания от страна на изнервените им сътрудници.

Припомняме, че мнозина се възползваха от уикенда и днешния 22 септември, като " сляха " почивните дни с понеделник. Така те се възползваха от последните летни дни, с цел да се отдадат на релакс под слънчевите лъчи на морето или в планината. Очакванията през днешния ден са за натоварен трафик, защото множеството от тях ще се завърнат от пътуванията си.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР