Прибира се в хостела. Изгаря си якето, в което е

...
Прибира се в хостела. Изгаря си якето, в което е
Коментари Харесай

Думите Бледнеят. Сали, Който Уби Таксиджията Му Откраднал 20 Лева, Проиграл Ги Е В Казино

Прибира се в хостела. Изгаря си якето, в което е бил мобилният телефон на водача. Той е опожарен и изхвърля таблета. Има забъркано и още едно лице, само че към този момент не можем да кажем детайлности. Доказателствата са красноречиви, сочи съответни улики, както във връзка с себе си, по този начин и движимости, които е лишил от жертвата. Става въпрос за обир ", съобщи на брифинг окръжният прокурор Тихомир Тодоров, като посочи, че задържаният е направил цялостни признания.

" Получихме голям брой сигнали, като всеки един при отсяването ни водеше към него. Опитал се е да избяга при задържането, наложило се е да се използва мощ, с цел да бъде обезопасен ", добави старши комисар Ивайло Йовчев - шеф на ОДМВР-Разград.

" Най-вероятно таксиметровият водач е бил сюрпризиран и по тази причина не е съумял да натисне паник-бутон. Затова е излязъл от пътното платно и е аварирал в крайпътното дърво. Виждате - юноша, който малко преди да извърши това ликвидиране е бил в Германия. Няма престъпна регистрация. На този стадий не можем да кажем дали е бил под влияние на опиати и алкохол ", разяснява пред публицисти пък вътрешният министър Младен Маринов.

Както към този момент стана ясно, след убийството, до момента в който още бил край таксито, от което извадил тялото на водача, жена спряла с друга кола, тъй като помислила, че е станала злополука. Той удостоверил тази версия и я помолил да го закара до Разград, което тя направила, без да знае, че вози палач.

В родното село на Сали са ужасени от тежкото закононарушение и не могат да повярват, че той го е направил. Досега бил с чисто правосъдно и престъпно минало.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР