При засилено полицейско присъствие в областната управа във Велико Търново

...
При засилено полицейско присъствие в областната управа във Велико Търново
Коментари Харесай

406 000 бюлетини бяха доставени във Велико Търново

При засилено полицейско наличие в регионалната администрация във Велико Търново бяха доставени бюлетините и изборните бумаги за вота две в едно на 9 юни.

Палетите с 406 000 бюлетини одобри заместник-председателят на РИК – Велико Търново Слав Личев:

" Получихме 204 хиляди бюлетини за гласоподаване в изборите за народни представители на 9 юни и 202 хиляди бюлетини за гласоподаване в изборите за членовете на Европейския парламент, изборните описи и други бумаги без ролките профилирана хартия з машините, която ще бъде получена по график в допълнение ".

Една седмица бюлетините и изборните бумаги ще се съхраняват в подземията на регионалната администрация във велико Търново.

" В пространства, които са тук в постройката на регионалната администрация със СОТ, с жива защита от полицията. Всички нужни условия са основани ", разясни регионалният шеф Ивайло Здравков.

Разкрити са 407 секционни изборни комисии, следва да бъдат разкрити преносимите, болничните и в арестите. В 306 от секциите ще се гласоподава и с машини.

Няма съществени нарушавания, уточни заместник-председателят на РИК Слав Личев:

" Подават се тъжби и сигнали, които главно са свързани с нерегламентирано разлепяне на пропагандни материали, само че нищо по-сериозно от това ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР