При засилени мерки за сигурност Доналд Тръмп и първата дама

...
При засилени мерки за сигурност Доналд Тръмп и първата дама
Коментари Харесай

Камила на Чарлз направи нещо много палаво при посрещането на Тръмп

При засилени ограничения за сигурност Доналд Тръмп и първата дама на Америка Мелания кацнаха на летище Станстед, откъдето с хеликоптер бяха превозени за малко до резиденцията на американския дипломат.

Там те отседнаха за малко, а по-късно със същия хеликоптер кацнаха в двора на Бъкингамския замък.

При посрещането в Бъкингамския замък нещата минаха безпрепятствено, като домакините се бяха погрижили да няма гафове като предходната година, когато Тръмп не съблюдава протокола и потегли пред кралицата. Заслугата за това бе най-много на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс, които поеха двойката още с кацането на хеликоптера.

Съпругата на престолонаследника направи нещо много палаво, съгласно етикетите за положително държание. Докато всички погледи бяха вперени в Мелания Тръмп и шармантния ѝ тоалет с още по впечатляваща шапка, Камила закачливо намигна зад тила на мъжа си и на американския президент.

Към кого е ориентиран жестът не излиза наяве, само че фрагментът с постъпката на Камила бързо се трансформира в едно от най-споделяните неща към визитата на американския президент.

Camilla’s wink is probably the best thing about this visit so far pic.twitter.com/F7kJ6dTJ8K
— Rupert Myers (@RupertMyers) 3 юни 2019 г.

Както БЛИЦ заяви, по-късно през вчерашния ден американското президентско семейство беше признато на прием в Бъкингамския замък, на който стопанка беше самата кралица Елизабет II.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР