При засилен интерес протекоха срещите на кандидата за евродепутат от

...
При засилен интерес протекоха срещите на кандидата за евродепутат от
Коментари Харесай

Асим Адемов: Ползите от членството на България в ЕС се усещат във всяко населено място

При засилен интерес протекоха срещите на претендента за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов в с. Трапище и в гр. Лозница (област Разград). Заедно с Адемов бяха регионалният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград доктор Валентин Василев, регионалният шеф Гюнай Хюсмен и зам.- регионалният шеф Нурие Црънгалова.

„ Европа е във всяко обитаемо място. Ползите от участието на България в Европейския съюз се усещат на всички места и европейската взаимност въздейства позитивно върху нашата стопанска система. Ние сме единствената партия, която изяснява на наличен език на хората за какво е значимо да излязат на 26 май и да дадат своя глас. Нека да погледнем резултатите от досегашните държавни управления на ГЕРБ и тези на опозицията”, уточни претендентът за член на Екологичен потенциал от ГЕРБ Асим Адемов.



Областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Разград доктор Валентин Василев показа, че един от главните проблеми сега са подправените вести. „ Ние можем да им се противопоставим като демонстрираме на хората какво прави държавното управление за всички нас, какво е било преди 10 години и какво е в този момент. В община Разград по европейски стратегии са усвоени над 20 млн.лв.”, осведоми градоначалникът.

Областният шеф Гюнай Хюсмен съобщи, че ГЕРБ е единствената партия, която през годините е запазила своята връзка очи в очи с жителите. „ Няма различен политик като премиера Борисов, който да е направил толкоз доста за нас. Сега ние би трябвало да дадем своята оценка за това “, безапелационен бе регионалният шеф.

На срещата в с.Трапище участва и най-възрастният гражданин на селото – 93 годишният бай Хасан.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР