При загуба на обществено доверие вариантът е предсрочни избори, заяви

...
При загуба на обществено доверие вариантът е предсрочни избори, заяви
Коментари Харесай

Цветанов учредява политическия си проект на 27 септември

При загуба на публично доверие разновидността е предварителни избори, съобщи пред БНР Цветан Цветанов, ръководител на Евро-атлантическия център за сигурност.

Според него митингът е почнал като честен, само че бездействието на кабинета го трансформирал в политически. “Нито една политическа мощ няма да получи дял от този митинг. Ситуацията излиза отвън контрол”, разяснява Цветанов и добави, че влизаме в предизборна обстановка, а губи ли се време – толкоз повече ще се основава опълчване сред обществото, сред институциите, което дефинира като нездравословно за страната.

Той назова „ спешен пиар “ опита на Борисов да се разграничи от въздействие на Движение за права и свободи.

Цветан Цветанов разгласи, че новият му политически план ще бъде основан на 27-и септември.

„ Името ще е обвързвано с евро-атлантическия път, който чертаем, без конкуренция. Към плана интерес имат и хора от ГЕРБ, почтени и същински хора, които подкрепяха политическа партия ГЕРБ… Важно е не да приказваме единствено за през днешния ден, а да чертаем един небосвод, тъй като българските жители желаят вероятност, а не спешно оцеляване. Трябва да има обединяване на нацията и разговор с институциите “, сподели още Цветанов пред националното радио.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР