При взети 97 проби на жители на област Кюстендил за

...
При взети 97 проби на жители на област Кюстендил за
Коментари Харесай

94 положителни проби от 97 теста в Кюстендилско

При взети 97 проби на поданици на област Кюстендил за – 94 са позитивни. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Кюстендил от Областния спешен щаб в града.
В община Кюстендил новозаразените лица са 46, а в община Дупница – 30. Положителните проби за COVID-19 в останалите общини са: Сапарева баня – 8, Кочериново – 4, Бобов дол – 3, Невестино – двама и един нов случай в община Бобошево.
 Проф. Ангелов: В положение на рецесия промяна на здравната система няма по какъв начин да се прави Проф. Ангелов: В положение на рецесия промяна на здравната система няма по какъв начин да се прави
" В положение на рецесия, каквато е пандемията от COVID-19, промяна няма по какъв начин да се прави. Да се стартира да се реформира една здравна систе...
В Коронавирус отделението на Общинската болница в град Дупница към този час са приети в болница 25 лица. Един пациент е интубиран и в сериозно положение, други дванадесет са на О2 и в тежко положение. В рамките на деня ще бъдат изписани петима излекувани.
25-ма са приети в болница в Коронавирус отделението на МБАЛ „ Св. Иван Рилски 2003 “ - град Дупница. Около половината от настанените за лекуване пациенти са в тежко положение, останалите – в приблизително тежко. В Коронавирус отделението на болничното заведение в град Кюстендил към този час са настанени 80 лица. Двама души са интубирани и в сериозно положение, останалите пациенти са в тежко и приблизително тежко положение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР