При всяко едно положение и независимо на кого ще бъде

...
При всяко едно положение и независимо на кого ще бъде
Коментари Харесай

Гьоков: Отговорността за неизпълнен трети мандат е на всички партии

При всяко едно състояние и без значение на кого ще бъде връчен третият мандат, ще бъде призован Национален съвет на Българска социалистическа партия и депутатът Георги Гьоков е сигурен, че няма да има изненади, защото целите на Българска социалистическа партия са ясни. Остава същата и позицията на Българска социалистическа партия, че ще води диалози с всички партии, също по този начин както в случай че получи партията третия мандат. Ако Демократична България получи досието, също ще беседват. Гьоков не разяснява развръзка с мандат в ръцете на " Български напредък ", акцентирайки, че диалозите с някогашните съдружни сътрудници ще се водят по-лесно, защото това ще бъдат диалози по цели и стъпили на към този момент водени позитивни политики.

" Но в случай че беше толкоз елементарно, президентът към този момент щеше да е връчил мандата ", добави Гьоков.

Лично той, като член на Българска социалистическа партия, отхвърля да носи виновност, в случай че третият мандат се окаже несполучлив. По думите му отговорността би била на целия парламент и на всички парламентарно показани партии. Иначе, по думите му, Българска социалистическа партия е огромна партия и от партиите, които се справили сполучливо с реализацията на мандата. Има възможност и четвъртия опит за е сполучлив - по този начин отговори депутатът на въпрос не се ли тормозят в партията, че през 2022 и 2021 година цели три пъти държаха досието, само че нито един път не съумяха да я върнат изпълнена.

Депутатът не вижда в ГЕРБ възторг да поддържа държавно управление с третия мандат, а и Борисов непрестанно си сменя целите. " Вижте офанзивите от ПГ на ГЕРБ към възможните си съдружни сътрудници ", прикани Георги Гьоков и съобщи, че поддръжка от ГЕРБ постоянно е под въпрос.

Социалистът разяснява думите на вицепрезидента Йотова, че носителят на третия мандат би трябвало да продължи политиките на служебното държавно управление: " Служебното държавно управление изобщо не му е работа по Конституция да генерира каквито и да е било политики, аз не знам кои би трябвало да се не престават. Нормално е да подлагаме на критика провежданите от тях политики, защото нашите визии са в други направления. Аз не утвърждавам техните дейности в обществената сфера ", съобщи той и даде образец с отстъпката за горивата: " Най-малкото, което трябваше да се направи - когато прекъсват помощта от 25 ст. отстъпка за горивата, да са подготвени с друга мярка. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР