При всички трудности, с които ни среща съвременният начин на

...
При всички трудности, с които ни среща съвременният начин на
Коментари Харесай

5 признака, че си психически устойчива личност

При всички компликации, с които ни среща актуалният метод на живот, е напълно обикновено да изпитваме недостатъци в даден миг. Не всички хора могат да носят на стрес. Някои рухват и при дребни проблеми в работата и фамилията. Други обаче са същински воини и не се предават пред нищо. Дори и в най-трудните моменти те остават непоклатими, тъй като са душевен устойчиви персони. Тези персони мъчно може нещо да ги извади отвън строй. Те знаят задачите си и ги преследват. Не разрешават на страха да ги демотивира. Ето и 5 сигурни признака на душевен устойчивите лица. Проверете ги и вижте дали вие сте измежду тях!
Адаптирате се към измененията елементарно
 Любовен хороскоп за 13-14 октомври Любовен хороскоп за 13-14 октомври
Овен Вашите вярвания са значими, тези на половинката ви също, само че не ги следвайте сляпо. Ако имате потребност да обсъдите нещо значимо, направе...
За хората със слаба душeвност всяка смяна е мотив за драматизиране. Те я виждат като огромен проблем и източник на стрес. Парализират се и стопират да мислят трезво. Изпадат в смут и се самосъжаляват. При хората със мощна душeвност не е по този начин. Те одобряват всяка смяна като нов късмет. Всяка нова опция е добре пристигнала за тях и те с лекост се приспособяват към разнообразни условия.
Не изпитват завист към достиженията на другите
При хората със мощна душeвност няма да видите злоба и упреци към близките. Те гледат с удивление на непознатите триумфи, стимулират от от тях и се учат по какъв начин да бъдат по-добри. Няма да ги чуете да злословят за другите и да ги подлагат на критика, тъй като знаят, че триумфът се реализира с доста старания. И всеки съумял човек е платил своята цена.
Не живеят съгласно непознатото мнение
Хората със мощна душeвност чудесно знаят кои са и какво желаят. Те имат свои правила и набелязани цели. И няма да ги трансформират или потъпчат, с цел да се харесат на някой различен. Тези хора не живеят поради хорското мнение и вземат решенията само съгласно своя личен мироглед.
 Най-силната ЗОДИЯ, която се оправя с всички трудности Най-силната ЗОДИЯ, която се оправя с всички трудности
Животът от време на време не е обективен - дава повече на едни, а взима всичко на други. Има хора, които имат такава вътрешна мощ, че ни...
Вземат си поука
На всеки му се случва да бърка. Но до момента в който слабохарактерните хора непрестанно вършат едни и същи неточности и не си вземат урок, то със мощните духом хора не е по този начин. Вторите си вземат поука и схващат, когато са сбъркали. Те не се тормозят да признаят виновността си, само че пък по-късно се стремят да не повтарят едни и същи неточности отново.
Не си губят времето
Хората със слаба душeвност имат доста пороци и един от тях е, че си губят времето. Просто не могат да провеждат всекидневието си вярно и пилеят сила в безсмислени занимания и лентяйство. При душевен мощните хора е противоположното. Дори и когато си почиват, те правят нещо потребно и продуктивно. Някои от тях обичат да четата книги или да се разхождат в парка, да почистят вкъщи да подредят. Други се занимават със спорт и предприемачество. Във всеки случай няма да ги видите да лежат по през целия ден пред тв приемника и да не бутнат нищо вкъщи.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР