При всички случаи превишаване на правомощия от полицаите имаше и

...
При всички случаи превишаване на правомощия от полицаите имаше и
Коментари Харесай

Шефът на Синдикалната федерация на служителите в МВР: Полицаите превишиха правомощията си

При всички случаи превишаване на пълномощия от служителите на реда имаше и то е явно от публикуваните фрагменти зад колоните на Министерския съвет. Това сподели ръководителят на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Валентин Попов.

По думите му, наказванията, получени от откритите служители на реда, са над междинните. „ Някои от тях са една или две степени преди уволнението”, сподели още Попов.

Според него фокусът пада върху съответния проблем, а не върху това от какво той е резултат. „ Той е разследване от положението на Министерство на вътрешните работи, което въобще не е положително. Почти всеки министър започваше промяна и все пак министерството не беше реформирано. Това е огромният проблем, всичко останало е резултат и следствия”, счита ръководителят на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Попов похвали министър Бойко Рашков, че е почнал изявлението си в Народното събрание за полицейското принуждение - да не се трансферира това, което са направили няколко чиновници върху всички. Самият той също моли за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР