При всички случаи най-дългият хоризонт на настоящото управление, в какъвто

...
При всички случаи най-дългият хоризонт на настоящото управление, в какъвто
Коментари Харесай

Екзакта: Най-дългият хоризонт на новото управление е до местния вот

При всички случаи най-дългият небосвод на актуалното ръководство, в какъвто и формат то да се състои, е до локалния избор. Това сподели Лидия Йорданова, притежател и управител на социологическа организация " Екзакта ", представена от " Фокус ".

" Няма никакво подозрение, че България и Европа е засипана от рецесия, а светът е в обстановка на очакване на боен спор, без значение какъв брой стеснен ще е той, само че това е съществено очакване, което не може да се подценява. На първо място това слага ГЕРБ в доста сложна, виновна обстановка ", съобщи тя.

Според нея спечелилият, а няма никакво подозрения, че това ще е ГЕРБ, ще би трябвало да организира мъдро, диалогично контактите си с партиите, които избира за бъдещо ръководство.

" Самият Бойко Борисов неведнъж изрече желания за разговор с " Демократична България " (ДБ). Разбира се, огромната въпросителна е дали ще може да се реализира разговор с " Продължаваме промяната " (ПП), защото по моему там казусът не е в доброжелателност и предпочитание за взаимоотношение, колкото има лидерски спор, който беше развъртян във времето. И то задоволително остро, с цел да можем да позволяваме, че договарянията няма да са лесни и няма да се мине без жертви и от двете страни ", разяснява тя.

" При всички случаи най-дългият небосвод на актуалното ръководство, в какъвто и формат то да се състои, е до локалния избор. Предстоят ни доста сложни месеци, в които ще има обезценка на всички от партиите. И всеки ще желае да се бори отсега нататък за един по-висок резултат и да се отърси от негативите.

Самото това предпочитание за рефрешване на политическите облици ще възникне още в ранна пролет. А докога ще може да се удържи обстановката, към този момент е под въпрос ", добави Йорданова.
ТЕМА преди 1 час 872 преди 2 часа 1123 преди 11 часа 4439
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР