При всички положения не може да бъде мъж. Трябва да

...
При всички положения не може да бъде мъж. Трябва да
Коментари Харесай

Войната се разгаря! Цветан Цветанов с нова бомба за Харизанов и ГЕРБ

При всички положения не може да бъде мъж. Трябва да имаш достъп до спалнята. Да уточня и считам, че това не е значителната тематика. Влизането във вилата на президента или премиера се охранява от НСО. Това съобщи Цветан Цветанов в студиото на "Здравей, България " по Нова тв.

"Абсурдно е да се качи някой и да се разнася някакъв телефон. Или министър председателят, или НСО с позволение на премиера, могат да разрешат някой да се разхожда свободно с телефон ", уточни още някогашният втори в ГЕРБ.

"Аз не съм нарушил закона, само че се сътвори социална реакция и единствения рационален вид бе да се отдръпва. Имаше изявления и за вас, господин Николаев. Те бяха поръчкови, като моите ", разяснява той по тематиката "Апартаментгейт ".

"Това, което видях по време на европейската акция, ме накара да отида при Борисов и да му кажа, че в случай че ГЕРБ не се върне към това, което беше първоначално, аз щях да напусна по този начин или другояче. Харесва ли ви това, което се случва в последната една година, като хора и публицисти ", попита Цветанов.

Според него има граници, които не могат да бъдат преминати.



"Аз бях буфер и отнасях всичко, поради един човек, който решаваше всичко. Получавал съм поддръжка от всички тези, които в този момент не могат да изкажат друго мнение ", изясни Цветанов.

"Докато бях в Народното събрание съм взимал решения и съм се противопоставял на безобразията. Не позволих да мина границата, с цел да съм участник или съпричастен с тези записи, които излязоха в общественото пространство. Бил съм срещу визията на дадени хора в листите на Политическа партия ГЕРБ. Окончателното решение минава с подписа на ръководителя. Това са номинации, които вървят в страната и постоянно съм защитавал структурите ", сподели той.

Бившият втори в ГЕРБ твърди, че политическият специалист Георги Харизанов желае да поеме мястото му в партията.



"През 2017 година аз споделих, че не желая Харизанов да е в листите. Отидете в Северозападна България и вижте какво е направил. Винаги съм имал тази твърда позиция пред Борисов ", сподели той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР