При всички млади предприемачи, които мечтаят да видят продукта си

...
При всички млади предприемачи, които мечтаят да видят продукта си
Коментари Харесай

Когато няма пари за маркетинг

При всички млади бизнесмени, които мечтаят да видят продукта си в реклама, само че нямат пари, има вяра.

Всяко нещо с времето си! Преди да се натрупа капитал, може да се стартира и с безвъзмездна реклама. Да, има и такава алтернатива.

Набирането на клиенти е най-важно за прохождащия бизнес. Затова той може да се обърне и към директните продажби. Да накараш хората да употребяват продаваното от теб преди да му направиш маркетинг, е метод, който се е потвърдил като работещ. Освен това огромен съставен елемент от маркетинга е да знаеш коя е клиентелата ти. Затова, преди да се пристъпи към скъпи рекламни акции, специалистите поучават дребния бизнес първо да поработи за построяването на потребителска база.

Как да стане това без пари? Тук следват три изпитани метода продуктът ви да доближи до ръцете на хора, от които смятате, че ще можете да печелите.

Изпратете имейли от същински хора . Имейл маркетингът е страховит инструмент за директни продажби. В същото време, в случай че не е изработен както би трябвало, може да бъде загуба на време. Писмото ви не трябва да наподобява на автоматизирано генерирано, с дълги рекламни описания и последвали линкове, тъй като по този начин прилича оптимално спам. И там и ще отиде непрочетено. Колкото по-лично е поднесено, толкоз повече маркетинг влияние ще има. Най-правилният вид е послание по име, последвано от две фрази с молба за експериментиране на продукта/презентация и автограф на действително лице с телефон и е-поща за контакт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР