При все, че лицето му да не бе на фокус,

...
При все, че лицето му да не бе на фокус,
Коментари Харесай

Тайният годеник на Дара Екимова лъсна на финала на „Капките“ (ФОТО)

При все, че лицето му да не бе на фокус, се забелязваше задоволително добре, че да направи усещане на близките. Припомняме, че няколко месеца по-рано певицата се появи с него на празненството на bTV, с което бе поставено началото на есенния сезон.

Не е ясно обаче дали годежът се е случил преди или след празненството, поради обстоятелството, че Дара пази ревниво персоналния си живот.

 

В „ Капките “ тя сподели, че въпреки да е сгодена, не прави проекти за брак. Тя приема годежа им като по-високо ходило във връзката с въпросния юноша, само че сватбата към този момент щяла да изчака. Несъмнено Дара се вълнува по-силно от кариерата си.

 

Това, което се знае е, че двамата са се срещнали около работата си, само че не излиза наяве дали момчето е в музикалния отрасъл или просто е открило връзка с нея по време на присъединяване. Другото, което се знае е, че предлагането за брак е било направено в курорта Боровец.

След своето осъществяване на финала на „ Капките “, Дара изпрати въздушна целувка на годеника си. Той обаче не
Всичко за Вашата сватба
се вижда на фотосите от заведението на Кремена Халваджиян, където е било празненството след финала. Предполага се, че е отказал да застане пред камерите или е помолил да не разгласяват фрагментите, в които е влезнал.

 

Не става обаче ясно за какво е цялата тази загадъчност към бъдещия брачен партньор на Дара. Факт е обаче, че в случай че никой не знае кой е мъжът до нея ще се избегнат тоновете злословия при възможна разлъка. А и да не пропущаме максимата, че щастието обича тишината.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg