При все, че Калин Врачански е един от секссимволите на

...
При все, че Калин Врачански е един от секссимволите на
Коментари Харесай

Калин Врачански: Хората ме мислят за недостъпен, защото…

При все, че Калин Врачански е един от секссимволите на родните кино и спектакъл, не разчита единствено на чара си, а влага и голяма доза гений и труд в функциите си на сцена и пред камерите.
 
След като се появи в пилотното издание на „ С Рачков всичко е допустимо “, мнозина се запитаха дали не се захваща с риалити шоута и занимателни излъчвания. Той обаче е безапелационен, че намира работата си за доста по-интересна от тях и към този момент няма такива планове.

Не крие, че по нашите географски ширини актьорите не могат да си разрешат лукса да заложат единствено на кино или спектакъл, по тази причина им се постанова да съчетават и двете.
Поради обстоятелството, че времето все не му доближава, постоянно закъснява, само че пък за сметка на това предизвестява хората, с които работи, с цел да са готови.

И той като останалите си сътрудници не е застрахован от контузии на сцената и е имал не една и две такива. Най-дългият интервал, в който не е работил, са шестте месеца в казармата, след завършването на НАТФИЗ. Не крие, че не е последовател на наборната работа и добавя, че в случай че някой желае да бъде професионален боец, би трябвало да му бъде заплатено уместно.

Изключвайки казармата, Калин Врачански споделя, че е от малцината щастливци, имали шанса да работят това, което желаят и обичат.
Споделя, че до края на живота си ще е признателен на Никола Гълъбов, който към този момент е мъртвец. Той е индивидът, научил го на това какво би трябвало да е държанието на артиста в театъра и в обществото. 
Има значително другари измежду актьорите, само че показва единствено две имена – това на Краси Ранков и Асен Блатечки.
 
Що се отнася до коронавирус интервала не крие, че му било доста необичайно да вижда полупразни салони и хора с маски. Свен това неизвестността какво ще се случи на следващия ден го сривала тотално. Разочарован е от това, че у нас никой не направи опит да подкрепи хората на свободна процедура.
За благополучие не му се е налагало да тегли заем по време на пандемията. 

Твърди, че не е скъсал връзка с родния си край – роден е в Червен бряг, а е израсъл в Роман, само че върви там все по-рядко.
Почива си, когато е в компанията на приятелите си, добавя, че това го зарежда с сила. 

Това, което го ядосва напоследък, са политическите настроения и най-много фактът, че като народ сме примирени и разрешаваме да ни се подиграват. Неприятно му е, че даже и след влизането ни в Европейски Съюз, продължаваме да сме една от най-бедните страни.
Гневи се и от непрекъснатото натякване, че ни чака доста тежка зима. 

По отношение на грижите, които поставя за външния си тип, Калин Врачански показва, че доста внимава с какво се храни. За една от функциите му във „ Вила Роза “ му се наложило да напълнее 10 кг, които след това смъквал в продължение на 6-7 месеца.

Разкрива, че прости, само че пък не не помни кой какво му е предизвикал. Като своя уязвимост, от която се нервира и самият той показва наивността си. Заради това му се постанова по-често да е въздържан в реакциите си към непознати хора, поради което му се носи славата на недосегаем.

Много пъти се е влюбвал от пръв взор и добавя, че в случай че е била споделена е продължавала дълго време, а в случай че ли не – седмица-две.
Категоричен е, че не е последовател на брака. Според него двама индивида могат да живеят отлично и да имат деца, без да са женени. 

С приятелката му Александра са дружно от пет години и показва, че в случай че дойдат деца, няма да ги върнат. За благополучие никой от двамата не страда от „ заболяването “, наречена ревнивост. 
Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР