При все, че Ивана чукна 55 години на 31 януари,

...
При все, че Ивана чукна 55 години на 31 януари,
Коментари Харесай

Ивана вдигна купон за чудо и приказ за 55-та си годишнина

При все, че Ивана чукна 55 години на 31 януари, едвам тези дни събра най-близките си хора на разхитителен ваучър. Партито се състоя в пловдивски ресторант и протече с доста песни и танци, както прилича на певицата на народа. Наравно с нея извиваха глас още двама артисти.

За празничното въодушевление способстваха още базукарката Стояна, която е с нея от три десетилетия, както и цигулар. Сред гостите бяха майката на певицата, някогашният й мъж Валентин, както и щерка им Теодора.

 

В разгара на купона, малко откакто разряза двуетажната шоколадова торта, украсена с червени рози, разчувстваната рожденичка показа, че се усеща обичана и специфична.

Тя написа в обществените мрежи на Свети Валентин, когато разгласява и фрагменти от купона за рождения си ден: „ Казват, че любовта не е обич, до момента в който не я раздадеш! Червени рози, алено вино, смях и любов – получавам и разпределям! “

 

Само няколко дни по-късно рождения си ден отпразнува и щерка й Теодора. По този мотив певицата написа: „ Честит рожден ден, скъпа моя Теди! Давам ти цялата си майчина благословия! Знаеш ли, не е нужно да правиш каквото и да е, тъй като ти си съвършена такава, каквато си! А аз все по този начин ще се запитвам: На кого наподобява Теди – на мен или на татко си?! Внимавайте какво ще ми отговорите! “. Разбира се предизвестието е изпълнено с възприятие за комизъм. Пожеланието към щерка й бе подкрепено от фотография на рождения й ден, за която двете театралничат с Валентин.

 

За онази част от обществото, които не са наясно с връзките на Ивана с Валентин, би трябвало да уточним, че въпреки да са разграничени, са запазили другарските си връзки и даже се случва да работят дружно, откогато преди 3 години Валентин бе занаятчия по декорите на концертите, които Ивана изнесе във Варна и Бургас.

 

Идеята била на щерка й Теодора, която се занимава с постановка и от много време е ангажирана с плановете на майка си и предложила татко си за работата по декорите. Тандемът се справил ослепително, а Ивана била задоволена от резултата, тъй че разчитала на двамата и за идващите си планове.

 

Ивана се развежда с Валентин още преди да стане известна. Конфликтът, довел до раздялата им, зародил малко след появяването на бял свят на Теодора. Ивана я кръстила на татко си Тодор Калудов, който си отиде от този свят през 2021 година вследствие на тежък коронавирус. Тя обаче не съгласувала желанието си с Валентин, който, откакто схванал, оповестил, че желал тя да носи името Симона. Ивана склонила и в продължение на 2-3 дни щерка им била с това име. Но дядо й по майчина линия вдигнал кръвно, когато научил, че името на детето е променено и Ивана още веднъж я записала Теодора без да пита.

 

Обиден от това, мъжът й не отишъл в родилното, а бъдещата звезда решила, че ще се прибере с щерка им в бащиния си дом. За да даде време на майка й да подготви стаята за бебето, певицата останала цяла седмица в болница с бебето. Валентин не отишъл да ги види даже и в бащиния дом на певицата след прибирането им.

 

Родителите им ги сдобрявали цели 14 дни, само че както Ивана се показва – колелото на връзката им към този момент било счупено. Макар с Валентин да се развели, с времето съумели да си простят и през днешния ден са в положителни връзки. Споделят празници, поддържат се, и както се вижда – се радват на щерка си.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР