При военните действия в Украйна Русия откри военно-биологична програма, извършена

...
При военните действия в Украйна Русия откри военно-биологична програма, извършена
Коментари Харесай

Радио Китай: Защо САЩ спешно премахнаха информация за биологичните лаборатории?

„ При военните дейности в Украйна Русия откри военно-биологична стратегия, осъществена в Украйна, финансирана от Съединени американски щати “, съобщи представител на Министерството на защитата на Русия наскоро. В края на февруари американското посолство в Украйна незабавно изтри от уеб страницата си документ за американската биологична лаборатория. Тази интервенция е съмнителна. От какво се опасяват Съединени американски щати? Съгласно оповестени от Съединени американски щати данни те разполагат с 26 биологични лаборатории в Украйна, следени от тяхното Министерство на защитата. Обществеността няма достъп до информация за лабораториите без разрешението на Съединени американски щати. Русия разкри, че след експлоадирането на руско-украинските военни конфликти Министерството на здравеопазването на Украйна е изискало всички лаборатории незабавно да унищожат всички рискови патогени, с цел да прикрие следите от финансирането на Пентагона.

С ескалацията на спора в Украйна покупко-продажбите на Съединени американски щати с задгранични биологични лаборатории не могат да бъдат прикривани отсега нататък. Българската журналистка Диляна Гайтанджиева смята, че с отстранената информацията интернационалната общественост може да се запознае със обстановката с биологичните лаборатории, основани от Пентагона в Украйна. Според известие, в тези лаборатории са се разработвали голям брой рискови вируси. Премахването на съответните документи от Съединени американски щати има за цел те да не попаднат в ръцете на Русия, и освен това, да избегнат носенето на отговорност за тези рискови лаборатории, се споделя в репортаж на медии.

Медии разкриха, че от дълги години в 30 страни по света Съединени американски щати управляват 336 биологични лаборатории. Може би няма да е изненадващо в случай че се открие връзка сред основаните от Съединени американски щати биологични лаборатории в чужбина и експлоадирането на редки инфекциозни болести в тези региони.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР