При в него е намерена сумата от 100 000 лева.

...
При в него е намерена сумата от 100 000 лева.
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов бил задържан със 100 000 лв. в белязани банкноти

При в него е открита сумата от 100 000 лв.. Това изясни Ваня Стефанова от Върховната прокуратура. Банкнотите са били авансово белязани. Пари имало и в дома на депутата - няколко хиляди лв..

На 2 октомври е почнало следствието против Ибрямов. Свидетелят Мирослав Тодоров против Ибрямов е обвинен по друго дело, което е почнало на 9 август 2024 година при спецакция за отбягване на данъчни отговорности. Това е казусът с джипа на депутата. Тодоров е споделил, че се познават от години с Ибрямов. Периодично е предоставял огромни парични суми в дълъг интервал от време на Джейхан Ибрямов . Познават се от 2000 година. От 2019 година връзките им са по-близки.
 И Рая Назарян след ЦИК смъкна имунитета на Джейхан Ибрямов Обновена
И Рая Назарян след ЦИК смъкна имунитета на Джейхан Ибрямов

Сарафов уведоми Комисията и Народно събрание за ареста на кандидат-депутата

Стефанова счита, че Ибрямов като народен представител е можел да обезпечава въздействие в областта на защитата в региона на публичните поръчки. Той обяснил, че парите ще употребява за пазаруване на гласове. Но му били нужни милиони левове. От очевидеца е желал 400 000 лв.. Останалите щял по различен метод да си обезпечи.

Ибрямов е в Министерство на вътрешните работи болница. Състоянието му е устойчиво и може да обитава в арестни пространства. Утре евентуално ще се гледа мярката му за неотклонение. Ще се ревизират всички публични поръчки в МО. Вече е изпратено питане до военното ведомство.
 Съпругата на Ибрямов чака освобождението му с гладна стачка в Триъгълника на властта
Съпругата на Ибрямов чака освобождението му с гладна стачка в Триъгълника на властта

По какво обвиняване е свален имунитетът на Джейхан Ибрямов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР