При условие, че разполагате със самолетни билети, чиято дестинация е

...
При условие, че разполагате със самолетни билети, чиято дестинация е
Коментари Харесай

Нова година със стил и малък бюджет

При изискване, че разполагате със самолетни билети, чиято дестинация е една от изброените по-долу, и с дата преди 31 декември, или пък сте решили да се сдобиете с такива в последния миг, едно е несъмнено – ще прекарате незабравимо посрещане на новата година. Хубавото е, че то може да се окаже и не толкоз скъпо струващо. Онлайн туристическа организация eSKY.bg ни показва градовете в Европа, където да изживеете една стилна и не безусловно скъпа новогодишна нощ.

Лондон

В последно време Лондон се трансформира в един от най-популярните градове в света. Към столицата на Обединеното кралство хиляди туристи се обръщат и като към една отлична опция за посрещане на Нова година на фона на среднощните фойерверки пред емблематичния London Eye. Наслаждението на удивителната панорама е изцяло гратис и налично за всеки.

Ежегодната заря, чиито обичаи Лондон поддържа неотменно, е замислена по този начин, че да се вижда от целия град, само че въпреки всичко не разчитайте елементарно да си намерите хубаво място за гледане. В случай че не сте поканени на празненство с подобаваща тераса за наблюдаване, има задоволително огромен избор от хотели с отлични питейни заведения на последните етажи на постройките, от които ще можете да се насладите на добра и запаметяваща се панорама.

Барселона

Вярно, че даже и отвън празниците в края на годината, Каталунската столица се пръска по шефовете от празненства и празничен дух. И въпреки всичко, по време на новогодишната нощ, локалните поданици в действителност се отдават на празнуване с традицията, наречена " ястие на грозде “. Когато часовниковите стрелки ударят среднощ, всички стартират да ядат по едно зърно грозде на удар, което символизира по един месец, изпълнен с шанс. Ритуалът си коства да бъде забелязан и, също по този начин, претърпян. Потърсете полети до Барселона, с цел да похапнете грозде, вместо баница за шанс на Нова година.

Париж

Нова година в Париж не постоянно значи голям разход. Традиционният метод, по който жителите на Париж честват в навечерието на Нова година, е обвързван с посещаване на ресторант. Е, правилно, много от заведенията за хранене се изхвърлят в цените, предлагайки шест-, даже седемстепенни менюта, само че има и места където за 20 евро можете да получите добра вечеря и да прекарате една чудесна Нова година във Франция.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР