При управлението на премиера Тереза Мей рискът Великобритания да падне

...
При управлението на премиера Тереза Мей рискът Великобритания да падне
Коментари Харесай

Мей тласка Великобритания към ръба на скалата, предупреди Корбин

При ръководството на премиера Тереза Мей рискът Англия да падне от ръба на скалата след Брекзит се трансформира в действителност .

Това предизвести водачът на лейбъристите Джереми Корбин по време на годишната конференция на главната опозиционна партия в южния британски град Брайтън, осведомят Ройтерс и " Гардиън ".

Корбин добави, че единствено лейбъристите могат да реализират положително съглашение с Европейски Съюз.



" Рискът от рухване от ръба на скалата на Брекзита се трансформира в действителност ", предизвести Корбин пред стотици партийни членове на конференцията.

Той нападна английски медии поради отрицателното отразяване на лейбъристите по време на предизборната акция.

По думите му един ден преди изборите вестник " Дейли мейл " е отделил 14 страници за офанзива против лейбъристите , само че на идващия ден партията нараснала поддръжката си с 10%.

" Никога толкоз доста дървета не са умирали на вятъра ", нападна той вестника.

През идващия път - напишете публикация с 28 страници , прикани той редакцията на вестника.

Корбин също разяснява речта на американския водач Доналд Тръмп пред Организация на обединените нации. Според него речта е била " надълбоко притеснителна ".

Сега би трябвало да бъдем прям другар на Съединени американски щати повече от всеки път, счита той.

По думите му полезностите, които споделят със Съединени американски щати нямат нищо общо с построяването на стени, блокирането на мигранти въз основата на религията, замърсяването на планетата и насърчаването на расизма.

" И дано ви кажа почтено - речта на американския президент пред Организация на обединените нации предходната седмица беше надълбоко притеснителна ", безапелационен той.

С нея, съгласно него, се плаши с война и се приказва за преустановяване на интернационалните съглашения.

Отсъствието на тематиките за човешките права и универсалните полезности потвърждава, че речта не е била на международен водач , сподели лейбъристът.

Корбин засегна и тематиката за Северна Корея. Той прикани за понижаване на риториката и започване на разговор и договаряния, с цел да се избегне борба на Корейския полуостров.

Той прикани генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш да употребява властта си и да убеди Вашингтон и Пхенян да стартират развой за образуване на договаряния.

Джереми Корбин прикани също за действително преустановяване на потисничеството над палестинския народ.

Лидерът на Лейбъристката партия е уверен, че човешките права би трябвало да бъдат " в сърцевината на нашата външна политика ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР