„При тестовете за учениците има сериозни съмнения за корупция и

...
„При тестовете за учениците има сериозни съмнения за корупция и
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Имаме сериозни съмнения за корупция на гърба на децата ни, Петков съобщава неверни данни за ваксинацията

„ При тестванията за учениците има съществени подозрения за корупция и корист с държавни средства. По този мотив ще отправим формален въпрос пред министър Сербезова. Имаме доста съществени данни за хора, докладвали пред общественността резултатите от състезанието, компании, които са предпочетени пред други. Става дума за проведена незаконна група, която е злоупотребила с доверието на българските жители, на гърба на децата ни. Има съществени подозрения, че министър Кацаров е забъркан, непрекъснато лъжеше ", съобщи проф. Костадин Ангелов, някогашен здравен министър пред „ Нова нюз “.

Той разкри, че служебното държавно управление се е отказало от доставка на „ Новавакс “.

„ Ще си разреша да насочва съвет към Кирил Петков, тъй като оповестява погрешни данни - споделя, че за три дни са имунизирани 90 000 души, това не е правилно. Поставени са 90 000 дози, 70-80% от тях може да се окаже, че са бустерни дози. Тоест това, което желая да кажа е, че премиерат би трябвало да работи добре с данните и цифрите “, показа професорът.

По думите му държавното управление е било подведено от здравното министерство с прогнозната цена от 8 лв. на тест, когато в действителност е била 2-3 лв..

По думите му постоянно когато има висока заболеваемост, тя е съпроводена с вземането на бързи и смели решения. „ Ваксините са задоволителни за българските жители. Стойчо Кацаров нанесе съществени вреди върху опазването на здравето “, акцентира още проф. Ангелов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР