При строга секретност протича личният живот на едно от популярните

...
При строга секретност протича личният живот на едно от популярните
Коментари Харесай

Снахата на Божков също се покри, внимава с публичните изяви

 При строга секретност протича персоналният живот на едно от известните лица на Нова телевизия – Ива Софиянска, откогато свекърът и Васил Божков си има проблеми с прокуратурата. Дъщерята на някогашния кмет на София Стефан Софиянски си е наложила тотална хигиена, що се отнася да общественото разгласяване на протичащото се в всекидневието ѝ.

Откакто бащата на мъжа ѝ Антон – Васил Божков, се снабди с 11 обвинявания, измежду които управление на проведена незаконна група, търговия с въздействие, задържане и отчуждаване на културни полезности, неплащане на стотици милиони левове такси от хазарт и други, снаха му Ива внезапно редуцира интензивността си в обществените мрежи.

А допреди няколко месеца макар роднинството си със посочения за най-богат българин Софиянска най-редовно задоволяваше любознанието на почитателите си, воайорстващи в профилите ѝ, какво е да си снаха на олигарх. Ива не се свенеше даже да се демонстрира по бански и постоянно информираше ползвателите на обществените мрежи край кой басейн си взема слънчеви бани.

Кадрите, документиращи първокласния живот на младото семейство Божкови, обаче дефинитивно секнаха. Снахата на укриващия се в Обединените арабски емирства милионер към този момент не смее да споделя нищо, което би могло да бъде тълкувано като театралничене и по някакъв метод да подсказва за стандарта на живот на фамилията.

Редките изявления на Ива Софиянска-Божкова са най-вече на професионална вълна и са свързани с работата ѝ в Нова телевизия. Единственият член на скандалната фамилия, над който не е наложено ембарго за обществените мрежи, е... Батман. Батман е френският булдог, който живее със фамилията от февруари, малко откакто Васил Божков бе разгласен за търсене, написа " Ретро ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР