При стрелба в кампуса на Университета на Вирджиния късно снощи

...
При стрелба в кампуса на Университета на Вирджиния късно снощи
Коментари Харесай

Стрелба в Университета на Вирджиния, има убити и ранени

При пукотевица в кампуса на Университета на Вирджиния късно нощес починаха трима души и двама бяха ранени, заяви полицията в  “Туитър ”, като добави, че обвиненият към момента е на независимост и е " въоръжен и рисков ", съобщи “Ройтерс ”.

Университетската полиция разпознава като обвинен студента Кристофър Дарнел Джоунс и съобщи, че в неговото търсене са се присъединили голям брой служби.

В имейл, изпратен до студентите, заместник-ректорът на университета предложи те да потърсят безвредно място и да извършват инструкциите за деяние при сходни случаи, защото обстановката остава напрегната.

Това е следващото нахлуване с огнестрелно оръжие в университетите и гимназиите в Съединени американски щати през последните години. Случващото се ускори дебата за по-строги ограничавания за достъпа до оръжия в Съединени американски щати, където Втората корекция на Конституцията подсигурява правото на носене на оръжие, добавя осведомителната организация.

BREAKING: Reports

The University of Virginia campus in Charlottesville is currently on lockdown due to an active shooter, according to UVA Emergency Management.

There have been reports of possible fatalities, and UVA officials suspect`s image has just been released.
— Gurbaksh Singh Chahal (@gchahal)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР