При стрелба рано тази сутрин в бар в Дорал, в

...
При стрелба рано тази сутрин в бар в Дорал, в
Коментари Харесай

Двама убити и седем ранени след стрелба в Маями

При пукотевица рано тази заран в бар в Дорал, в покрайнините на Маями, щата Флорида, са били убити двама души, а седем са ранени, в това число един служител на реда, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Според следователите към 03:30 ч. локално време в бар в комерсиалния център " Сити Плейс Дорал " е избухнал скандал, който прераснал в пердах.

Когато охранител се опитал да се намеси, неназован мъж извадил револвер, стрелял по охранителя и го умъртвил, се споделя в изказване на полицията.

Двама служители на реда от Дорал, които не са били на работа и също са отговаряли за защитата, са отвърнали на огъня, като при престрелката единият от тях е умъртвил стрелеца.

Шестима от простреляните са били инцидентни минувачи и гости, а единият от служителите на реда е бил прострелян в крайници, оповестиха от полицията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР